Büyükşehir Yücel Akkaş Ortaokulu

Vizyon: Türk milli eğitiminin amaçları ışığında geçmişimizden aldığımız özgüven ve güç ile bugünü çağın gereklerine göre yaşayıp, ülkemizi Atatürk´ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen özgün, etkili, nitelikli, verimli bir okul ve okul toplumu olmak. Bizler istiyoruz ki; *Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. *Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. *Okulumuzda hem öğretenler, hem de öğrenenler birbirinin öğrenme ve gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. *Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğru yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. *Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: Milli eğitimimizin temel ilkeleri doğrultusunda, yenilik ve gelişmeleri araştırıp, öğrencilerimizi çağdaş düşüncede bütünleştirerek, kendilerine öz güveni olan iyi birer vatandaş olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08.50-15.20
Servis Bilgisi: Çevre mahallelere okulumuzdan servis bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Basketbol, voleybol, badminton, atletizm takımları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: İstanbul Bilim Olimpiyatları, e-Twinnig etkinlikleri, Tübitak projeleri çalışmaları yapılmaktadır.

WEB - https://buyuksehirortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Büyükşehir Mahallesi Seven Sokak No3 İç Kapı No1 Beylikdüzü / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Beylikdüzü Merkezi

Adres - Büyükşehir Mahallesi Seven Sokak No3 İç Kapı No1 Beylikdüzü / İSTANBUL

Ulaşım Okulumuza ilçe dışından Metrobüs (Beylikdüzü Belediye Durağı) ile ulaşım sağlanabilir. Aynı zamanda Taksim´den kalkan 145T, Bakırköy´den kalkan 76 Nolu İETT ve Avcılar´dan kalkan A200 minibüsleri ile A Kısmı durağında inilince yürüme 2 dk uzaklıktadır. İlçe içerisinden ise okulumuzun yakınlarından 1,2,3,4 No´lu tüm minibüs hatları geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Beylikdüzü ilçe merkezinde yer almaktadır.